kontakt | domov
Komercialne hladilne naprave
  Hladilne in zmrzovalne vitrine Tasselli
  Hladilne in zmrzovalne vitrine ISA
  Gostinska oprema ISA
Oprema za slaščičarje
  Sladoledne vitrine ISA
  Vitrine za slaščice ISA
Klima naprave
  Klima naprave DAIKIN
  Klima naprave TOSHIBA
  Klima naprave MITSUBISHI ELECTRIC
  Klima naprave MITSUI
Toplotne črpalke
  Toplotne črpalke DAIKIN
  Toplotne črpalke TOSHIBA
Toplotne črpalke Daikin
Smo pooblaščeni prodajalec toplotnih črpalk DAIKIN.

Podjetje Daikin ima več kot 40 let izkušenj na področju izdelave toplotnih črpalk. Letno izdela več kot milijon enot za gospodinjstva in komercialno uporabo. Celotni sistem in vse dele, vključno z najpomembnejšim - kompresorjem, podjetje Daikin izdeluje v lastnih tehnološko naprednih tovarnah. Podjetje Daikin izdeluje vse kompresorje, od katerih jih je približno 80% namenjenih za toplotne črpalke. Razumljivo je, da dajejo tovrstne izkušnje podjetju pomembno prednost, s katero vzdržuje položaj vodilnega izdelovalca na trgu in na podlagi katerih lahko obstoječo tehnologijo uporablja v sistemu Daikin Altherma.
Nizkotemperaturni sistemDAIKIN ALTHERMA je idealna rešitev za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje v kombinaciji z nizkotemperaturnimi sistemi ogrevanja.

Sistem je idealna rešitev za novogradnje in etažna stanovanja s talnim ogrevanjem, konvektorskim ogrevanjem ali ogrevanjem z nizkotemperaturnimi radiatorji.

ALTHERMA LT - Katalog (.pdf)
Visokotemperaturni sistemDAIKIN ALTHERMA je prvi sistem s toplotno črpalko zrak-voda, ki omogoča pripravo vode do 80°C brez uporabe dodatnega električnega grelca.

Pri zamenjavi kotla na fosilno gorivo s toplotno črpalko DAIKIN ALTHERMA HT lahko ohranimo obstoječe radiatorje.


ALTHERMA HT - Katalog (.pdf)
Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET